Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Peştera Movile – ecosistem marţian

Peştera Movile - ecosistem marţianDescoperită în 1986 în apropiere de Mangalia, Peştera Movile a uimit oamenii de ştiinţă şi cercetătorii de la NASA datorită ecosistemului său unic în lume, comparabil cu mediul de pe Marte.

Complet separată de mediul exterior de peste cinci milioane de ani, aici funcţionează chimiosinteza, unde 35 de specii de animale necunoscute trăiesc într-un mediu bogat în hidrogen sulfurat, dioxid de carbon şi metan, însă foarte sărac în oxigen.

Intrarea în peşteră se face printr-un labirint de 200 de metri şi un puţ artificial, accesul fiind permis doar speologilor, şi nici aceştia nu pot intra mai mult de trei persoane odată, deoarece respiraţia umană poate produce dezechilibre nivelului de oxigen şi dioxid de carbon, deteriorând echilibrul acestui sistem închis în care, din lipsa luminii, vieţuitoarele au culori pale, iar în schimbul vederii care lipseşte, nefiind utilă, au antene uriaşe pentru a se putea deplasa în întunericul de nepătruns.

Aflăm din site-ul speologie.org că resursele alocate cercetării sunt terminate, iar laboratorul e pe cale de a fi închis, ceea ce face ca potenţialul ştiinţific al peşterii să se piardă, aşa cum se întâmplă mai mereu la români.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*