Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

NASA studiaza universurile paralele

NASA studiaza universurile paraleleNASA a început un experiment menit a demonstra ştiinţific existenţa universurilor paralele, montând pe Staţia Spaţială Internaţională un spectofotometru menit a capta razele cosmice şi a căuta materia întunecată ori antimateria din vidul spaţiului interstelar, cu colaborarea unor cercetărori din toată lumea.

Universitatea din Pensylvania a elaborat teoria conform căreia universurile paralele sunt asemănătoare dar nu pot comunica între ele din cauza unor intervale spaţiale care le separă, în timp ce teoria cercetătorilor din Stanford afirmă că universul nostru este o membrană tridimensională a unui mare univers multidimensional.

Hugh Everett considera că există mai multe lumi paralele, şi că fiecare eveniment, chiar microscopic, este un punct de cotitură, toate istoriile posibile alternative existând în realitate.

Andrei Saharov scria în 1967 despre asimetria materie – antimateie din Univers, împărţind universul în două univbersuri paralele, unul în care predomină materia, şi altul în care predomină antimateria.

Aşteptăm cu mare interes dezvăluirile ce vor fi făcute de NASA pe parcursul experimentului şi vă vom ţine informaţi.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*