NASA studiaza universurile paralele

NASA studiaza universurile paraleleNASA a început un experiment menit a demonstra ştiinţific existenţa universurilor paralele, montând pe Staţia Spaţială Internaţională un spectofotometru menit a capta razele cosmice şi a căuta materia întunecată ori antimateria din vidul spaţiului interstelar, cu colaborarea unor cercetărori din toată lumea.

Universitatea din Pensylvania a elaborat teoria conform căreia universurile paralele sunt asemănătoare dar nu pot comunica între ele din cauza unor intervale spaţiale care le separă, în timp ce teoria cercetătorilor din Stanford afirmă că universul nostru este o membrană tridimensională a unui mare univers multidimensional.

Hugh Everett considera că există mai multe lumi paralele, şi că fiecare eveniment, chiar microscopic, este un punct de cotitură, toate istoriile posibile alternative existând în realitate.

Andrei Saharov scria în 1967 despre asimetria materie – antimateie din Univers, împărţind universul în două univbersuri paralele, unul în care predomină materia, şi altul în care predomină antimateria.

Aşteptăm cu mare interes dezvăluirile ce vor fi făcute de NASA pe parcursul experimentului şi vă vom ţine informaţi.

Articol scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Blue Captcha Image Refresh

*