Aşa cum v-am promis, am aşteptat momentul prielnic unei noi întâlniri cu „Doamna cu pălărie violet”, pentru a-i prezenta întrebările primite de la cititorii noştri. Mesajele Dvs.au fost multe, iar şirul întrebărilor nesfârşit. Făcusem o listă de câteva pagini cu cele care ni se păruseră mai importante…
Are pereţi înalţi placaţi cu piatră, iar localnicii îl numesc Misteriosul Tunel Izvor, şi spun că înăuntrul lui s-ar afla o locomotivă, un vagon şi o sută de schelete umane…
Există o singură zi sfântă din an, când soarele îşi coboară razele blânde, în trepte, peste Sfinxul ce străjuieşte mândru Bucegii, într-o piramidă magică…
Aşa cum v-am promis, vă prezentăm I parte a interviului realizat cu Doamna cu pălărie violet: Reporter: ştim că aţi avut o experienţă uimitoare, despre care am relatat pe scurt în articolul: Miracolul piramidei soarelui…
Se trezise dinaintea ivirii zorilor şi mergea singur, pe muntele acum pustiu, călcând apăsat pe albul violet al zăpezii. Violet… Câte interpretări ciudate, şi unele chiar scandaloase, pot da oamenii unei culori divine…
Din cel mai înalt punct al aşezării, zâmbea Cabana Cercului Polar, scăldată în lumini multicolore, loc în care s-au adunat toţi locuitorii, aducând ce aveau mai frumos… Cabana există în „oraşul lui Moş Crăciun”, şi vă invităm să o vedeţi live…
Ce legătură este între francmasoni şi reptilieni? Niciuna, s-a spus. Şi s-a argumentat ştiinţific. – Francmasoneria este un ordin iniţiatic ai cărei membri sunt …
Ajunseseră de puţină vreme la cabană, şi se pregăteau să bea un ceai cald şi să se culce, pentru că în zori se trezeau devreme şi plecau la drum lung, peste Colţii Morarului, până hăt, departe…
Orice iniţiat în magie ştie că salamandrele sunt spirite ale naturii şi trăiesc în lumi subtile, în planuri structurate exclusiv pe elementul Foc. În iconografie ele sunt reprezentate sub aspectul batracienilor, fără nici un raport între ele…
Ridicat în antichitate, Sanctuarul Misterelor a rămas necunoscut până în prezent, conform caracteristicii fundamentale a cultelor antice, de a divulga învăţăturile iniţiatice ale doctrinei lor…
Galerii întinse de artă murală, picturi rupestre de o frumuseţe rar întâlnită, fresce antice ascunse în inima Munţilor Bucegi… Portrete şi scene de oameni la munca ori la vânătoare, animale şi…
S-a vorbit mult despre Valea Comorilor sau despre Peştera Tezaurului, din inima de piatră a ţării, Munţii Bucegi… Oare Taina Sfinxului să se fi coborât pe toate văile Bucegilor, pentru totdeauna? Chiar acum, echipa noastră este…
Pornind de la versul lui Eminescu: „Sfinx pătrunsă de-nțeles”, vă aducem ultimele dezvăluiri prezentate la Conferinţa pentru studiul Vindecării prin Conexiunea cu Universul, din 14-21.07…
Încă de pe vremea lui Herodot, Valea Comorilor din Munţii Bucegi era cunoscută ca fiind locul unde au fost îngropate uriaşe comori dacice : cupe din aur şi argint încrustate cu nestemate, bijuterii şi obiecte de preţ, dar şi un tezaur…
Câţi dintre turiştii care aleg în drumeţiile lor Valea Cerbului ştiu că asupra ei planează un mister vechi de secole? Că printre stânci, în pământ, se găsesc îngropate structuri metalice de provenienţă necunoscută, pe care localnicii le aseamană unor nave extrapământene căzute dintr-o luptă nucleară. Subiectul este secret, datorită incertitudinilor…
Aureolele ciudate şi hologramele ce se văd deseori în jurul Crucii de pe Caraiman, punctul de maximă activitate subterană a civilizaţiilor nepământene ce încă ne studiază, şi la care nu avem acces…
Se ştie din timpuri străvechi că Sanctuarul dacic de pe Vârful Omu, împreună cu alte două sanctuare din Ceahlău şi Retezat, formează Triunghiul de aur al Daciei. Părerile istoricilor sunt…
In Muntii Bucegi, în apropierea Vârfului Omu si sub semnul Sfinxului, se află cel mai important Centru energetic – informaţional, natural, al Planetei….
Legenda spune că demult, grupuri etnice de origine mongolă, numite tătari, veneau din Asia spre a căuta terenuri bogate în hrană, până prin părţile noastre, atrase de frumuseţea locului. Statul lor se numea…
Continuăm să vă aducem noi probe şi mărturii despre misterele Bucegilor. Iată un document primit azi-noapte târziu, fiind sustras din arhive ce nu pot fi numite. Vă rugăm să păstraţi în mare taină cele citite, respectaţi secretele munţilor…
Seara se lasă tot mai neagră şi grea, focul arde jucăuş în vatră, umbrele nopţii se-adună la geamul ascuns de storuri mohorâte. Mă aşez în fotoliul imens îmbrăcat în piele de Cordoba, în faţa biroului din mahon…
În urma cercetărilor dispuse de ***(nume de cod*) în conformitate cu Directivele SUW si Nota de serviciu nr.276/28 noiembrie 1981, ca reprezentant al Grupului de Cercetare si Expertiză**, vă aduc…
Ce bine e aici, ghemuit lângă cuptorul sobei cu plită, spoită-n var alb ca zăpada. Dogoarea cărbunilor încinşi îi pătrunde prin toate oscioarele şi-i dă o toropeală plăcută; zâmbeşte în somn, fericit…
De la Cabana Babele coborâm spre vest, traversăm câteva viroage şi după 10-15 min ajungem deasupra unei zone stâncoase, de unde poteca se strecoară către dreapta, printr-un mic culoar şi conduce pe Piciorul Babelor, de-a lungul căruia traverseaza…
S-a vorbit mult despre comoara din Bucegi; au fost zvonuri incredibile, alimentate de oameni dornici de senzaţional. Nimic nu s-a dovedit însă, cu probe indubitabile. Pentru a vă face o mai bună şi corectă părere, vă redăm mai jos o povestire care transpune mărturia lui Christian Abel, om de ştiinţă, speolog de renume mondial. Această poveste vă va…
Cu siguranţa, mulţi dintre voi, pornind în drumeţiile menite să vă dezvăluie tainele Bucegilor nu v-aţi gândit nici o clipă că, dincolo de frumuseţe, relaxare şi sănătate, oraşul de la poalele Caraimanuiui ascunde nenumărate alte enigme…
Cu câţiva ani în urmă, într-o noapte, s-au observat pe Valea Cerbului o serie de lumini bizare, pe versantul sud-estic al Caraimanuiui. Date fiind condiţiile existente, noapte, uneori ceaţă, vânt şi chiar ploaie, dar şi locul unde acestea au apărut la …
Relatările câtorva locuitori ai oraşului Buşteni au demonstrat că, într-adevăr, în acest loc, legenda şi paranormalul, înţelegând prin acest cuvânt acele fenomene pe care le percepem, dar nu le putem explica, îşi dau mâna cu realitatea …
Există argumente solide care vin în sprijinul ideii că la Buşteni se află o poartă spre lumea nevăzută a Bucegilor. O doamnă din Bucureşti, proiectantă de profesie, primeşte de 12 ani …