Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Gaura neagră mai masivă ca sistemul solar

Gaura neagră mai masivă ca sistemul solarMQ1 este o gaură neagră descoperită recent în apropierea galaxiei spiral M83, de 100 km lăţime, considerată a fi mai masivă decât sistemul solar.

Ea este studiată cu Hubble Space Telescope, Magellan, Chandra X-ray, Australian, Array şi Very Large Array, şi ne va aduce date importante în privinţa evoluţiei galaxiilor, ştiut fiind că găurile negre au apărut odată cu formarea universului.

Conform NASA, găurile negre au o gravitaţie atât de mare, încât atrag totul, inclusiv lumina, ele fiind invizibile pntru oameni şi detectabile doar cu telescoape spaţiale puternice.

În urmă cu 12 miliarde de ani, găurile negre erau mult mai frecvente.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*