Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Cea mai mare gaură neagra descoperită vreodată

Cea mai mare gaură neagra descoperită vreodatăNumită gaura neagră galactică, este vorba de un monstru cu o masă echivalentă cu mărimi ce nu au putut fi măsurate cu exactitate, dar care oscileaza intre 6 si 37 de miliarde de ori masa Soarelui.

NGC 1277 se află în centrul unei galaxii la 220 ani lumină depărtare de noi şi are un diametru de 11 ori mai mare decât orbita planetei Neptun în jurul Soarelui.

Găurile negre se formează la moartea unei stele şi cresc hrănindu-se cu altele sau fuzionând cu alte găuri.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*