Misterele din Pădurea Geamăna

Misterele din Padurea Geamana

Tot mai des primim de la cititorii noștri semnale că uneori în anumite locuri din țară, alteori în anumite momente, se petrec lucruri ciudate, încărcate de mesaje și sensuri ascunse percepției umane obișnuite.

Astfel, Doamna Ioana N. ne comunică fapte petrecute în Pădurea Geamăna de lângă Brașov, care în scurt timp au ajuns să schimbe complet viața întregii familii:

„Totul a început astă-vară. Exact lângă terenul nostru există o pădure foarte frumoasă și în aceeași măsură foarte misterioasă.
Sunt de menționat pentru început anumite aspecte vizibile cu ochiul liber și care la început nu par cu nimic deosebite.
De exemplu, în mijlocul pădurii (deosebit de frumoasă) există o pădure de brazi foarte drepți și ordonați …… dar uscați.Totul în jur este verde, mai puțin ei.
De jur împrejurul acestei păduri și nu numai, apar copaci care formează „bolte” perfecte.
Până aici poate veți spune: nimic deosebit.
Separat de acest lucru au aparut și alte fenomene.
Aș enumera printre altele :
– printre pozele făcute prin pădure apar copaci pe care sunt chipuri umane.
Nu s-a văzut nimic cu ochiul liber (clar ar fi atras atenția). Nu este vorba de lumină,de modul cum cade pe copac. Sunt poze făcute succesiv în care se vede clar o mică diferență a chipului surprins.
– câinele de pază avut acolo a devenit foarte apatic.
– de câte ori lăsam mașina în pădure, aveam „pană”. De menționat că efectiv nu era pană, era ca și cum cineva a dezumflat roata. Totodată ceasul din mașină s-a oprit singur și nu mai poate fi reglat. La o altă mașină casetofonul nu a mai funcționat o zi, după care a revenit. O altă mașină, o altă situație: a căzut distribuția mașinii în condițiile în care mașina era pe loc și mergea la „relanti”;
– foarte multe „sfere albe”, de menționat că la efectuarea de poze consecutive apar și dispar;
– sunt prin pădure copaci tineri, răsturnați ,smulși din pământ și care nu au rădăcină (mi s-a părut ciudat)
– am găsit sticle legate cu sârmă de rădăcina copacului
– fac poza unei persoane (băiatul meu). Apare un chip de animal în zona capului iar imaginea interferează cu mașina lângă care stătea. Apare un al treilea picior în condițiile în care celelalte persoane erau la cca 1-1.5m în spate.
– se face foc de tabără în curte. În fotografia pe care am făcut-o cu acest foc apare un chip uman.
– etc, etc.
Majoritatea evenimentelor sunt trăite de soț sau de amândoi . Avem și poze. Multe au fost făcute datorită evenimentelor aflate în desfășurare în acel moment (plimbare, foc de tabără, etc. ) Din această perioadă, soțul are anumite”previziuni”, dacă le numesc corect.
Aș menționa doar că toate acestea au apărut din iunie (când ne-am cumpărat acest teren lângă pădure ) și tot în iunie a avut loc decesul unuia dintre părinți.
Am atașat câteva dintre poze”.

Am trimis și noi o echipă la fața locului. Este vorba de pădurea în care Nicolae Ceaușescu poposea multă vreme, din motive necunoscute de nimeni. Tot acolo, în anul 2003 a luat foc observatorul pentru urs, după cum relatează Nicolae Scorţeanu, pădurar la Ocolul Silvic Codlea, focul fiind stins cu greu de pompieri și localnici, iar cauzele rămânând încă nedescifrate până în prezent.
Din convorbirile avute cu puținii oameni care voiau să vorbească despre acest lucru, am dedus ca mulți alții au trecut prin întâmplări misterioase, unii spunând că a trebuit să se confrunte cu spirite chinuite şi furioase, considerându-se o pradă a acestora, pentru că au îndrăznit să vină în contact cu ele, spirite malefice, care îi fac pe oameni să cadă într-un întuneric înfricoşător. Alții se fereau în mod vădit să comenteze, însă am aflat că aceste lucruri au fost văzute și trăite de multă lume, la fel ca alte fapte asemănătoare, la fel de curioase și misterioase. Explicațiile sunt diverse, de la mesaje astrale, până la fapte de destin neînțelese, greșeli transmise din generație în generație și care își așteaptă deplina înțelegere și rezolvare pentru a se liniști, sau poate doar o poveste ascunsă a duhurilor pădurii care se simt amenințate de prezența umană care în trecut le-a făcut rău.
Domnul Georgescu A. ne spune cum a trecut prin astfel de momente inexplicabile și din ce în ce mai apăsătoare pentru întreaga familie, care în lipsa unei corecte înțelegeri, au dus la destrămarea bunelor relații familiale, transformându-le viața într-un calvar, deși amândoi depuneau eforturi pentru a depăși momentele grele și a-și întoarce viața pe făgașul cel bun. Domnul Vasile, din aceleași motive a ajuns în pragul divorțului, iar copiii au plecat în străinătate, căutându-și liniștea pe alte meleaguri. Doamna Viorica împreună cu familia au depășit însă momentele grele de la început, ajungând, cu calm și bună înțelegere, să accepte lucrurile acestea stranii ca fiind o viață a pădurii pe care ei nu o deranjează în niciun fel, pentru ca pădurea sa nu le strice viețile. Acum trăiesc în armonie și aproape au uitat clipele de groază de la început.
Vă prezentăm în continuare câteva fotografii și așteptăm de la toți cititorii noștri care cunosc zona și cazuri asemănătoare, să ne scrie cum au depășit aceste situații și ce sfaturi au pentru cei care trec prin aceste experiențe paranormale, care pot fi de natură astrală, divină, ori de destin.

Enigme in in Padurea Geamana Padurea Geamanapadurea cu mistere

Articol scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Blue Captcha Image Refresh

*