Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Sănătate: Totul despre Ebola şi Sistemul Imunitar

Totul despre Ebola şi Sistemul Imunitar

Jumătate din cazurile de Ebola înregistrate au fost mortale – 4000 morţi din 8000 infectaţi, la această oră.

Previziunile sunt de 5000-10000 cazuri noi săptămânal în Africa, şi nu se ştie câte în lume.

Simptomele apar la 21 de zile de la infectare, şi în câteva zile ajung în punctul critic – de unde, în funcţie de sistemul imunitar al fiecăruia, bolnavul ori îşi revine, ori trece în febra hemoragică şi moare. Virusul se transmite prin contact direct cu sângele unui om sau al unui animal infectat, aerosoli, lichidele biologice şi organe. După instalarea febrei şi a durerii de cap şi de muşchi, persoana infectată îi poate contagia şi pe alţii. Chiar şi după vindecare, pacientul mai poate transmite virusul timp de 40 de zile.

Boala începe ca o răceală banală şi continuă cu temperatură, durere de cap, iritaţie în gât, apoi ochii se înroşesc şi apar sângerări la ochi, gură, nas, urechi şi alte orificii unde se sparg vase de sânge, aceasta fiind o boală hemoragică.

Imediat apar dureri în tot corpul, în special abdominale cu stări de vomă, iritaţii pe corp ce se extind spre membre.

Au apărut articole în presă care scriu că Ebola şi Sida ar fi fost create în laboratoarele americane pentru a declanşa epidemii controlate asupra populaţiilor africane. Însă în cazul acesta ar trebui să existe şi un antidot, iar realitatea arată că nu există vaccin. Deci singura protecţie împotriva bolii o reprezintă sistemul imunitar, de cele mai multe ori deficitar din cauza proastei alimentaţii, a lipsei de somn, ori a consumului de alcool şi ţigări, precum şi a poluării.

Iată câteva reguli de bază pentru întărirea sistemului imunitar:

– o masă caldă pe zi – supă de pui sau ciorbă, ceai şi multă apă
– peşte de 3 ori pe săptămână, piept de pui, ouă, iaurt, chefir, brânzeturi naturale, cereale integrale, seminţe, nuci, fructe şi legume proaspete, dintre care amintim: usturoi, ceapa, ardei, roşii, spanac, morcovi, fasole, patrunjel, mărar, sfecla, ţelină, varză, dovleac, pepene, cartof, conopidă, orz, ovăz, struguri negri, citrice, stafide, banane, mere
– fără zahăr, alcool, băuturi carbogazoase, tutun
– 30 de minute de sport şi mişcare în aer liber pe zi, urmate de un somn de 7 ore pe noapte.

Protejaţi-vă sistemul imunitar pentru voi şi pentru cei dragi!

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*