Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Casa de criză

Casa de crizăLipsa de spaţiu este resimţită tot mai acut în lume.

Câţi dintre noi nu au fost nevoiţi să mai facă un dulap de haine pe hol, chiar dacă se tot împiedică de el, ori nişte etajere, ceva ce mereu ne stă în drum?

Asta ca să nu mai amintim de “cuierele” agăţate pe unde nici nu te-aştepţi…

Iată că echipa Changing Places de la MIT Media Lab propune proiectul CityHome, prezentat de HuffingtonPost.

Este vorba de un dulap ce încorporează în el şi pat, şi masă, şi birou, şi încă multe alte funcţionalităţi, la fel de important fiind şi faptul că el ar putea fi controlat vocal, ori doar prin gesturi, dar şi mutat foarte uşor, pe un sistem de roţi extrem de simplu de manevrat.

Până când produsul inedit va apărea pe piaţă, vă prezentăm primele imagini şi chiar un film demo.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*