Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Prinţ şi Cetăţean

Prinţ şi CetăţeanCe copil n-a visat în copilărie să devină, când o să se facă mare, prinţ, împărat ori rege? Ce fetiţă nu s-a visat plutind în rochii înspumate de voal pe culoarele aurite ale castelelor împărăteşti?

Ei bine, vremurile când prinţii şi prinţesele se căsătoreau între ei, pentru a-şi păstra sângele albastru, sunt demult legendă, ca şi urmările acestor căsătorii ce au făcut să curgă valuri de producţii literare şi cinematografice.

În zilele noastre, nemaifiind condiţionaţi de parteneriate nobiliare, tinerii prinţi îşi aleg soţiile dintre muritorii de rând, oameni obişnuiţi.

Cel mai mediatizat caz este desigur al Dianei Spencer, devenită prinţesă de Wales prin căsătoria cu prinţul Charles, dar şi căsătoria dintre Kate şi William, care au fost colegi de facultate.

La fel de celebră a devenit şi prinţesa de Monaco, în persoana starului de cinema Grace Kelly, iar acum, după abdicarea regelui Carlos al Spaniei, regină va deveni soţia priţului Felipe, Letizia, fiica unui şofer de taxi, fostă prezentatoare tv.

Publicaţia Business Insider face o listă cu nu mai puţin de 26 de oameni obişnuiţi care au intrat în casele regale, unii reuşind să-şi îndeplinească un vis din copilărie, iar alţii ajungând unde nici n-au visat.

Printre aceştia se numără Maxima Zorreguieta, regina Olandei, care l-a cunoscut pe soţul ei în timpul Târgului de la Sevilla, fără să creadă multă vreme că acesta chiar era prinţ, ori regina Bhutanului, Jetsun Pema, care l-a cunoscut pe prinţ când avea 7 ani, în timpul unui picnic cu familia, iar el nu a uitat-o, aşteptând vârsta majoratului pentru a o cere în căsătorie.

Când Şahul Mohammed Reza Pahlavi al Persiei a vizitat campusul universitar, Farah Pahlavi era studentă; ea a devenit apoi împărăteasa Iranului.

Prinţesa Stephanie de Monaco s-a căsătorit cu un acrobat portughez aflat la a cincea generaţie în circ şi mai tânăr cu zece ani decât ea, iar prinţesa Victoria a Suediei s-a căsătorit cu antrenorul său personal, Daniel.

Prima prinţesă europeană cu origini africane este Angela Gisela Brown, designer la New York, ajunsă prin căsătoria cu prinţul Maximilian, prinţesă în Liechtenstein.

Şi încă ceva inedit: absolventa de Harvard Masako a acceptat abia a treia cerere în căsătorie a prinţului Naruhito! Desigur, nu toate aceste căsătorii au fost fericite ca-n basme, oricât de frumos ar fi fost titlul nobiliar…

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*