Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

To be or not to be Charlie

To be or not to be CharlieToata lumea condamnă barbaria crimelor și terorismul, se apără libertatea presei și libertatea de exprimare, iar apoi… lumea se împarte în două, între a fi, sau a nu fi Charlie

Pe de o parte, se susține dreptul absolut la libertatea de expresie, se afirmă cu o nețărmurită simpatie că desenele revistei Charlie Hebdo sunt de o uimitoare inteligență și de un incontestabil talent, se spune că nu religia face legea, că satira a făcut parte dintotdeauna din Franța și că Islamul trebuie să o accepte și să înțeleagă că în Franța nu există interdicții religioase, că în Franța există dreptul de a practica blasfemia, iar cui nu-i place, să plece să trăiască în Arabia.

Pe de altă parte, se spune că desenele publicației Charlie Hebdo sunt blasfematoare și insultante, că nu este nimic amuzant, care să aducă râsul, că nu au mesaje care să aducă reflecția, că sunt provocatoare și destinate să șocheze, că tratează de rahat o mare parte a omenirii, că nu au respect și au ridiculizat profetul Mahomet știind că ofensează musulmanii într-o jignire intenționată.

Iar apoi se mai spune că nimeni nu a manifestat împotriva terorismului din Pakistan, Kaboul, Siria și alte părți ale lumii, unde mii de inocenți au murit în atentate, ca și cum viețile lor n-ar avea valoare, iar câteva voci extremiste murmură: dacă libertatea voastră de expresie nu are limite, atunci n-aveți decât să acceptați libertatea noastră de acțiune…

Noi încheiem cu un citat din Martin Luther-King care zicea că “Noi trebuie să învățăm să trăim ca frații, altfel vom muri toți împreună ca idioții“, și vă așteptăm opiniile asupra acestui subiect controversat, care divide lumea în doua părți : a fi, sau a nu fi, Charlie ?!

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*