Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Copiii-Soldați

În data de 12 februarie este Ziua Internațională a copiilor soldați.

 

În data de 12 februarie este Ziua Internațională a copiilor soldați.

Mii de copii, băieți și fete, sunt înscriși în grupurile armate ca soldați, bucătari, mesageri, etc., un fenomen care afecteaza aproape 300.000 de copii din mai multe țări de pe continentul african.

Privaţi de drepturile copilăriei, cu grave consecințe fizice și psihice, ei sunt victime, martori ai conflictului sau forțaţi să ia parte la acesta, reduşi la slugărnicie, abuzaţi, exploataţi, răniți.

În 2014 în Sudanul de Sud, 12 000 de copii cu vârsta cuprinsă între 11-17 ani au fost recrutaţi si folosiţi ca soldați de către forțele armate. Unii au luptat peste 4 ani și mulți nu au fost niciodată la școală.

În Africa Centrală, ONG-ul Salvați Copiii a numărat până la 10.000 de soldați copii, și încă 40 000 de la izbucnirea crizei din RDC, când unii copii au fost obligați prin forță să lupte, iar alţii au ales acest mijloc doar ca să fie hrăniți și îmbrăcați. Potrivit ONU, alţi copii-soldați se găsesc în Uganda, Republica Democratică Congo, Sudan și Mali.

UNICEF, Organizația Națiunilor Unite și numeroase ONG-uri de protecție a drepturilor copilului se mobilizează împotriva acestor practici și cer eliberarea și reintegrarea copiilor în viața civilă, pentru a le oferi asistență medicală, consiliere, acces la programe de formare la nivel comunitar.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*