Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mikhail Kalashnikov

Kalashnikov  Inginerul rus Mihail Kalashnikov, inventator în 1947 al armei AK – 47 , care îi poartă numele, a murit la 23 decembrie 2013 în Izhevsk, Udmurtia, la vârsta de 94 ani.

Născut la 10 noiembrie 1919 la Kouria, el este a inventat :

l’AK-47, l’AKM-59 et l’AK-74, având ca titluri de recunoaştere :

Erou al Muncii Socialiste

Erou al Federației Ruse

Ordinul Sf. Andrei

Premiul Lenin

Premiul Stalin

Premiul de Stat a Federaţiei Ruse

Ordinul de Merit pentru Patriei , Clasa a doua

” Doar germanii au fost vinovaţi de faptul că am devenit un producător de arme. În lipsa lor, eu aş fi construit masini agricole . ( … ) Dacă mă întrebaţi cum pot dormi liniştit ştiind că braţele mele au ucis milioane de oameni, eu răspund că nu am nicio problemă de dormit, conştiinţa mea este curată. Am construit arme pentru a apăra ţara mea. ”

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*