Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Carmat – inima artificială totală

Carmat - inima artificială totalăÎn premieră mondială, implantarea unei inimi artificiale totale, realizată de profesorul Alain Carpentier şi numită Carmat, s-a efectuat la 18 decembrie de către echipa spitalului Georges Pompidou din Paris.

“Această primă implantare s-a desfăşurat satisfăcător, proteza asigurând automat o circulaţie normală. Pacientul este supravegheat şi reanimat, se trezeşte şi vorbeşte cu familia” scrie societatea Carmat într-un comunicat.

Este vorba de  o bioproteză în întregime implantabilă, care se adaptează la efort şi-i redă autonomia pacientului cu insuficienţă cardiacă cronică în stadiu terminal ori după un infarct. O realizare a ştiinţei de o importanţă covârşitoare pentru viitorul omenirii.

Upgrade 3 martie 2014

Spitalul Georges Pompidou a anunţat luni 3 martie seara că primul pacient care a beneficiat de implantul Carmat, un bolnav în vârstă de 76 ani, a murit.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*