Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mesaj în sticlă

Mesaj

Un mesaj lăsat într-o sticlă de către cercetătorul american Paul Walker la 10 iulie 1959 în Arcticul canadian, la 800 de km de cea mai apropiată aşezare umană, a fost găsit în 2013.

El măsurase distanţa dintre două grămezi de pietre, dintre care una se află pe bariera de gheaţă Ward Hunt. La vremea aceea, distanţa era de 1 metru şi 20 cm.

În mesajul lăsat de temerarul care a şi murit în acelaşi an, la vârsta de 25 de ani, din cauza unui atac certebral, el îi ruga pe cei ce vor ajunge acolo în urma lui, să verifice din nou distanţa dintre grămezi, pentru a vedea dacă dimensiunile barierei de gheaţă scad sau cresc.

Noile măsurători făcute de cercetătorul Warwick Vincent de la Universitatea Laval din Quebec şi de colegii săi, din 2013, arată 101.5 metri, ceea ce confirmă topirea calotei de gheaţă.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*