Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Romanciera Arabă Balkis Melhem ucisă de către fraţii săi

Balkis

În Arabia Saudită, romanciera si scriitoarea Balkis Melhem a fost ucisă de către fraţii săi , din cauza poziţiilor sale de tolerantă faţă de alte secte islamice şi apropierea de laici.

Absolvent al Departamentului de Studii Islamice la Universitatea Roi Fayçal, profesor de şcoală elementară şi mamă a cinci copii, Melhem a scris mai multe povestiri şi romane literare şi a publicat recent o serie de articole critice la adresa ignoranţei care afectează familia Profetului. Fratele său mai mic este membru al Al – Qaeda. Iată un articol scris cu câteva zile înainte de moartea sa :

” Ei ne-au învăţat că cel care nu îşi îndeplineşte rugăciunea de grup, la moschee, este ipocrit. Tatăl meu a fost unul.

Că fumatul este vicios ! Fratele meu Mohamed este unul.

Că cei care nu poartă haine lungi vor merge în iad ! Fratele meu terek este unul.

Că frumuseţea mamei mele este o revoltă ! Dar .. nimeni nu ca mama mea.

Că Meriem sora mea, care ascultă cu plăcere cântecele lui Abdel-Halim-HAFEDH va avea foc, fără îndoială, în timpane. Trebuie să adaug că ea îl iubeşte ; va fi judecată cu el ? Dacă astfel judecă ei, mi-e teamă!

Că facultatea mea mixtă este o nelegiuire ! Cu toate acestea, aici am învăţat cea mai nobilă profesie, medicina.

Dar eu văd că tatăl meu este cel mai bun om din lume. Fratele meu Mohamed are o organizaţie de caritate într- una din şcolile din Australia, Tarek este un voluntar la un centru pentru copii orfani din oraş, sora mea Meriem a renunţat la căsătorie, ca să ne crească după moartea mamei noastre. Mama mea ? Ea este îngropată sub pământ. Facultatea mea ? Ea mi-a dat o familie fericită prin căsătoria cu şeful de chirurgie, am crescut trei copii orfani din prima lui căsătorie…

Mă tot întreb, de ce ne învaţă să-i urâm pe alţii ?

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*