Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Blestemul castelului de La Rivière

Riviere

 

Castelul medieval din Franţa, numit LeChâteau de la Rivière, împreună cu domeniul său viticol Fronsac, par a fi blestemate, după ce în decurs de 10 ani, acolo au murit ultimii trei proprietari succesivi, în accidente de avion.

La 19 februarie 2002, proprietarul castelului din 1994, Jean Leprince, a fost ucis în accident cu propriul său avion, într-un loc din proprietatea sa numit Bechereau, lângă aerodromul Artigues – de – Lussac. Apoi căpitanul James Gregory a cumpărat castelul şi l-a conservat timp de 10 ani înainte de a-l vinde miliardarului chinez Lam Kok, preşedintele grupului Brilliant, specializat în comercializare de ceaiuri de prestigiu şi de lux imobiliar.

La 20 decembrie 2013, noii proprietari au murit într-un alt accident de elicopter.

Văduva miliardarului chinez a chemat preoţi budişti pentru ceremonia tradiţională de purificare a castelului blestemat.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*