Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Iluzia timpului şi a morţii

Nature ClockEinstein zicea că “distincţia dintre trecut, prezent şi viitor este doar o încăpăţânată iluzie persistentă”, iar Platon numea timpul “o imagine în mişcare a eternităţii”. S-a afirmat că timpul nu ar fi decât produsul percepţiei umane, ori o proprietate fundamentală a universului. Pentru Newton, timpul era un flux continuu, iar Kant spunea că timpul nu este infinit, pentru că de fapt el nu există în sine.

Principiul cauzalităţii, precum şi incapacitatea noastră de a ne afla în acelaşi timp în două locuri diferite, au făcut să percepem timpul linear, curgând dinspre evenimente trecute, înspre altele viitoare. Fizicianul britanic Barbour propune un univers creat doar din momente actuale, existente veşnic, concept similar numerelor întregi, care există toate în acelaşi timp, ci nu pe rând, aşa cum nu putetem spune că numărul 1 există întâi, urmat de apariţia celorlalte, după dispariţia celui anterior. Aşadar, fiecare secundă a trecutului şi a viitorului nostru se află în spaţiul prezent al cosmosului. În teoria relativităţii, Enstein demonstrase că realitatea temporală este relativă oricărui obiect din univers, timpul neputând fi separat de spaţiu, iar dincolo de iluzia temporară a infinitului, există veşnicia fiecărui moment din trecutul sau viitorul nostru. În acest sens, moartea nu ar fi decât o limitare, cum, de exemplu, limta spaţială nu anulează spaţiul înconjurător.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*