Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

În Arabia Saudită cad oameni din cer

 

În Arabia Saudită cad oameni din cer

Fragmente umane au căzut din cer în oraşul Jeddah din Arabia Saudită, în faţa trecătorilor îngroziţi.

S-au făcut speculaţii dintre cele mai teribile şi înspăimântătoare: unii au zis că e o pedeapsă a Domnului pentru păcatele omenirii, alţii că va urma judecata de apoi…

În realitate, e vorba de persoane care trec graniţa clandestin, strecurându-se în compartimentul destinat trenului de aterizare, unde mor îngheţaţi la ridicarea avionului, iar resturile se împrăştie şi cad pe unde se nimereşte.

Foarte puţini supravieţuiesc.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*