Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Seul – Turnul invizibil Infinity

Seul - Turnul invizibil Infinity

 

În apropierea aeroportului din Seul, turnul va avea 453 metri înălţime, cu 30 de metri mai mult ca Empire State Building, cu 40 de metri mai înalt ca turnurile gemene Petronas din Kuala Lumpur, dar mic față de cei 828 de metri ai Burj Khalifa din Dubai.

Însă va fi invizibil!

Va avea un complex comercial pe 145000 metri pătraţi, cu magazine, cinema şi restaurante, între 285 şi 320 metri va fi o rampă interioară în mijlocul unor grădini suspendate, un observator…

Invizibilitatea se va produce datorită unui sistem de ecrane care vor oglindi partea opusă, reprezentând stradă, clădiri, peisaj. Desigur, va fi relativă şi la doar doi km distanţă, sistemul putând fi dezactivat la nevoie.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*