Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Viaţa de după moarte

 Viaţa de după moarteÎn 12 ianuarie 1967, profesorul de psihologie de 73 de ani, James Bedford, care suferea de un cancer incurabil, a fost congelat, pentru a fi trezit la viaţă atunci când medicina va face progrese şi va găsi un remediu bolii sale.

Medicul său personal a trebuit să-i înlocuiască sângele cu un fluid pentru a elimina celulele cristalizate, apoi să îngheţe corpul până la -200 grade şi să-l depună într-o capsulă izolantă.

La câteva milenii după faraonii care îşi îmbălsămau trupurile pentru a străbate timpul, sunt sute de oameni care aşteaptă progresul medicinei pentru a fi decongelaţi.

Alcor Life Extension are acum o sută de pacienţi congelaţi şi treizeci de animale de companie.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*