Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Joaca de-a Dumnezeu

Joaca de-a DumnezeuCercetătorii au reuşit să realizeze în laborator un cromozom artificial, adică o structură nucleoproteică formată din asocierea unei molecule de ADN cu proteine.

Crearea unei specii noi de organisme, complet diferită de creaţia naturală, respectiv de celule nucleice asemănătoare cu ale omului, face din biologia sintetică un fel de joacă de-a Dumnezeu, cu implicaţii nebănuite în ştiinţa viitorului dar şi a evoluţei omenirii.

Realizarea oamenilor de ştiinţă de la Langone Medical Centre poate fi însă un mare pas înainte în industria chimică şi în medicină.

Cercetările continuă, iar surprizele, cu siguranţă nu vor întârzia să apară.

Vom reveni cu amănunte.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*