Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Ucraina – decizii neobișnuite

Ucraina - decizii neobișnuiteAnexarea Crimeei de către Rusia a dat naştere multor proteste, precum şi unor decizii de părăsire a zonei de către mari companii din lume.

McDonald’s suspendă activitatea restaurantelor sale şi anunţă că vechii angajaţi pot fi transferaţi la restaurante similare din Ucraina, împreună cu familiile lor şi pe aceleaşi salarii, costurile mutării lor fiind suportat de companie.

Universal Postal din Geneva, parte a grupului Deutsche Post, de asemeni nu mai acceptă scrisori pentru destinatari din Crimeea.

Universal Postal din Geneva, parte a grupului Deutsche Post, de asemeni nu mai acceptă scrisori pentru destinatari din Crimeea, iar Raiffeisen Bank a anunţat închiderea tuturor filialelor din Crimeea până pe 15 aprilie.

Ne întrebăm cu toții, oare ce mai urmează ?

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*