Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Biblice12: Marea Călătorie a Sufletului-Lumină spre Gândirea Divină

Marea Călătorie a Sufletului-Lumină spre Gândirea DivinăAsemănător inițierii egiptene – trei zile și trei nopți într-un sarcofag, Christ împlinește și el călătoria sa cosmică, în timpul celor trei zile de înmormântare.

Inițiatul egiptean vizita imperiul morții ca într-un voiaj obișnuit în barca lui Isis, corpul său eteric fiind legat celui fizic.

Iona, unul din cei doisprezece profeți ai Bibliei și de asemeni un profet din Coran, este ținut în pântecul unei balene timp de trei zile și trei nopți, simbolizând o călătorie astrală legată de Ziua Marii Iertări.

Călătoria cosmică este diferită pentru Christ, mai vastă pentru sufletele pierdute, trecând pe drumul stelelor, spre Eternitate.

Este asemănător primului cerc al Infernului lui Dante, din Divina Comedie, corespunzător cosmologiei fantastice medievale: călătoria în Infern și pe muntele Purgatoriu simbolizează traversarea planetei, în timp ce Paradisul simbolizează cosmosul lui Ptolemeu.

Căderea în materie a sufletului sfârșește astfel pe această rută celestă înspre Lumină, în Marea Călătorie prin sferele cosmice.

A regăsi Gândirea Divină înseamnă a atinge Perfecțiunea, a regăsi armonia originală, a învinge moartea.

Marea Călătorie spre Gândirea Divină este, de fapt, Călătoria spre Sine.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*