Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterele Biblice11: Maria-Magdalena, femeia cea mai enigmatică din istoria lumii

Misterele Biblice: Maria-Magdalena, femeia cea mai enigmatică din istoria lumiiVenerată ca o sfântă în creștinism, potrivit Evangheliilor, ea este un ucenic al lui Isus, care l-a urmat până în ultimele zile, ” în căsătorie spirituală “, cum spun exegeţii zilelor noastre; femeia care a fost vindecată de cei șapte demoni, primul martor al învierii lui Iisus, și care a încercat să-l atingă, ceea ce a dat naştere celebrei expresii ” Noli Me tangere “.

Papa Grigore cel Mare afirma că mormântul Mariei Magdalena este la Efes, în Asia Mică.

“Legenda de aur” ( povești și legende despre 150 de sfinți din literatura religioasă a Evului Mediu), spune că Maria Magdalena ar fi trăit tot restul vieții sale în rugăciune în peștera din Sainte-Baume, mormântul ei aflându-se la Saint-Maximin-la-Sainte-Baume, în Franţa.

Cripta din Bazilica ” Sf. Maria Magdalena “, în Vézelay, Franța, păstrează presupusele moaștele ale sfintei, însă alți cercetători spun că Maria Magdalena nu ar fi plecat niciodată din Palestina.

În “Revelaţia Templierilor”, se spune că Maria Magdalena ar fi avut copii cu Iisus , iar ” Codul lui Da Vinci ” afirmă că Maria Magdalena este simbolul ” sacrului feminin “, susținând că ea a fost însuși Sfântul Graal.

În arta sacră, Maria Magdalena este prezentată goală şi cu părul liber, pentru a arăta penitența ei, precum prostituatele din Palestina, de exemplu sculptura lui Donatello.

Astăzi, WikiStrike publică o linie imaginară numită Linia Sacră Neolitică, ce porneşte de la mormântul Mariei Magdalena, din Franţa, şi trece prin cele mai importante orașe religioase din lume: Ryad – locul de naştere al religiei musulmane; Ierusalim – leagănul iudaismului; Atena, Roma, Avignon – orașul papilor, ca un punct comun al tuturor religiilor.

Se spune că această linie este fostul meridian zero al pământului, şi că ea trece, de asemenea, prin Causse Mejean ( sau Janus ) în Lozère, leagănul Templierilor. Acest mormânt este o peşteră care ascunde o catedrală, prima din istorie, şi care are pe altar un epitaf : ” Aici zace soția lui Isus din 1235. Multe cercetări s-au făcut şi ele continuă, iar după toate descoperile făcute, nu putem afirma decât că Maria Magdalena rămâne femeia cea mai enigmatică din lume, din întreaga istorie a omenirii.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*