Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Înviere miraculoasă după 40 de zile

Înviere miraculoasă după 40 de zileNu oricine stăpâneşte secretele reîntoarcerii din moarte, însă fachirul Sadhu Haridas a reuşit acest incredibil miracol.

Maharajul de Punjab, Ranjit Singh, auzind de puterea fachirului de a se dedica meditaţiei, controlându-şi corpul şi energia lui vitală, l-a chemat la el, neîncrezător în minuni şi spre a se convinge personal.

Fachirul a ţinut o dietă cu lapte, apoi şi-a oprit respiraţia şi bătăile inimii, intrând în meditaţie pofundă, asemănătoare morţii.

El a fost băgat într-o cutie închisă cu lacăt şi sigilele Maharajului, apoi îngropat, şi deasupra lui s-a cultivat orz.

Santinelele l-au păzit zi şi noapte, timp de 40 de zile, după care a fost scos şi spălat cu apă caldă.

Încet-încet, trupul s-a încălzit şi fachirul s-a întors la viaţă, spre mirarea tuturor nobililor care asistau muţi de uimire.

Mai mult, barba care-i fusese rasă în momentul “morţii”, era acum, după 40 de zile, la fel de netedă.

A fost o întâmplare care a rămas în istorie şi despre care se va mai vorbi mult timp de-acum încolo, până când aceste taine de nepătruns vor fi descifrate.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*