Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Conspiraţii, microcipuri şi cartografierea creierului

Conspiraţii, microcipuri şi cartografierea creierului“Brain Initiative” este numele unui program al Pentagonului sprijinit de Obama şi finanţat cu peste o sută milioane de dolari.

Ce prevede el? Din ceea ce s-a putut afla până acum, este vorba de implantarea unor microprocesoare în creierul soldaţilor, pentru cartografierea creierului.

Scopul proiectului se spune că ar fi unul pur medical, în vederea tratării bolilor psihice provocate de război, depresie, stress, vicii post-traumatice.

Neurochirurgul Emad Eskandar de la spitalul din Massachusetts declară că va fi un tratament asemănător cu cel al bolii Parkinson, tratând în acelaşi fel şi alte boli, ca leziuni cerebrale, autism ori boala Alzheimer.

Desigur, cei ce vor beneficia de noua tehnică vor fi soldaţii americani. Unii se întreabă însă dacă în asta constă tot proiectul, şi dacă nu mai are şi alte părţi, încă necunoscute.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*