Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Teleportarea – între Mit și Realitate

Teleportarea - între Mit și RealitateTemă de science-fiction tratată în fizică ori parapsihologie, singura teleportare ce fusese realizată până acum era cea din anul 2009, de cercetătorii americani, respectiv transferul instantaneu al unui atom în stare cuantică de yterbiu către un altul, situat la un metru distanță.

Revista Science anunță acum o nouă teleportare a materiei: un atom teleportat la 3 metri distanță de amplasamentul original.

Profesorul Ronald Hanson lasă să se întrevadă astfel posibilitatea teleportării umane, căci așa cum spune el, nu suntem nimic altceva decât un ansamblu de atomi legați unii de alții într-o manieră specială, deci în principiu, ar trebui să fie posibil să ne teleportăm dintr-un loc într-altul.

În viitorul apropiat, internetul cuantic va permite teleportarea informațiilor conținute în particule și, în plus, Adam Stelzner, inginer la NASA, a propus pentru cucerirea spațiului o modalitate de a imprima organic ființe umane pe alte planete, prin date ADN, folosind o imprimantă 3D.

Surâdem citind acestea, însă pentru moment, realizarea echipei olandeze este un pas uriaș în ramura tehnologică a informaticii cuantice.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*