Cum să primeşti un plic cu bani

Cum să primeşti un plic cu baniNu e glumă, ci un fel de joc inventat de un filantrop din California, care oferă bani pe o reţea de socializare, anonim şi sub forma unei aventuri în căutarea comorii.

Mai exact, el ascunde un plic cu bani, apoi dă câteva indicii despre locul unde s-ar putea afla, de genul: „La a treia staţie, unde se termină iarba”, etc.

Mai în glumă, mai în serios, lumea a început să creadă şi să caute banii, iar cei care s-au întors cu plicul spun că emoţia căutării şi bucuria descoperirii merită tot efortul.

Nu sunt puţin cei care abia aşteaptă indiciile pentru a poni în aventură, ci chiar cu miile!

Totul a pornit de la o discuţie cu un amic, a mărturisit creatorul filantropic al jocului cu bani ascunşi, aceasta fiind singura lui declaraţie, deoarece el preferă să păstreze anonimatul.

Şi chiar dacă sumele de bani nu sunt foarte mari, v-aţi bucura să porniţi ca nişte copii în căutarea comorii ascunse?

Bani cu sufletInspirat de milionarul american, de curând şi un clujean a început să facă acelaşi lucru în zona Clujului, invitând pe cei ce găsesc plicul cu bani sa ofere jumătate unor persoane aflate în nevoie.

Indiciile sunt lăsate pe pagina sa de facebook, unde apar şi fotografiile celor ce au fost ajutaţi: „Bani cu Suflet”.

Cel care a găsit primul plic a oferit astfel jumătate din bani unei fetiţe sărace, iar a doua persoană i-a dat pe toţi unei bătrâne sărmane.

Deşi clujeanul nu este milionar, se bucură să poată oferi din puţinul lui, şi aşteaptă ca şi alţii să-i urmeze exemplul.

Articol scris de

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Blue Captcha Image Refresh

*