Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Cum să primeşti un plic cu bani

Cum să primeşti un plic cu baniNu e glumă, ci un fel de joc inventat de un filantrop din California, care oferă bani pe o reţea de socializare, anonim şi sub forma unei aventuri în căutarea comorii.

Mai exact, el ascunde un plic cu bani, apoi dă câteva indicii despre locul unde s-ar putea afla, de genul: “La a treia staţie, unde se termină iarba”, etc.

Mai în glumă, mai în serios, lumea a început să creadă şi să caute banii, iar cei care s-au întors cu plicul spun că emoţia căutării şi bucuria descoperirii merită tot efortul.

Nu sunt puţin cei care abia aşteaptă indiciile pentru a poni în aventură, ci chiar cu miile!

Totul a pornit de la o discuţie cu un amic, a mărturisit creatorul filantropic al jocului cu bani ascunşi, aceasta fiind singura lui declaraţie, deoarece el preferă să păstreze anonimatul.

Şi chiar dacă sumele de bani nu sunt foarte mari, v-aţi bucura să porniţi ca nişte copii în căutarea comorii ascunse?

Bani cu sufletInspirat de milionarul american, de curând şi un clujean a început să facă acelaşi lucru în zona Clujului, invitând pe cei ce găsesc plicul cu bani sa ofere jumătate unor persoane aflate în nevoie.

Indiciile sunt lăsate pe pagina sa de facebook, unde apar şi fotografiile celor ce au fost ajutaţi: “Bani cu Suflet”.

Cel care a găsit primul plic a oferit astfel jumătate din bani unei fetiţe sărace, iar a doua persoană i-a dat pe toţi unei bătrâne sărmane.

Deşi clujeanul nu este milionar, se bucură să poată oferi din puţinul lui, şi aşteaptă ca şi alţii să-i urmeze exemplul.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*