Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Katie King, cel mai celebru spirit al tuturor timpurilor

Katie King, cel mai celebru spirit al tuturor timpurilorFlorence Eliza Cook a fost un celebru medium englez care a reușit pentru prima dată în istorie materializarea completă a unui spirit numit Katie King. Desigur mulți s-au îndoit de acest fenomen, ipotezele variind de la escrocherie, până la personalitate multiplă.

Experiența neobișnuită a început când Florence avea cincisprezece ani, iar fața lui Katie King apărea de după cortina cabinetului negru, la început statică și fără viață, apoi începând treptat să se animeze, mulțumită rumorii existente printre participanții ce erau invitați de către medium să păstreze buna dispoziție în timpul ședinței. După fața cu ochii goi, a apărut fața animată, de o frumusețe captivantă.

Pentru a răspunde acuzațiilor de practică frauduloasă, Florence a acceptat un control extern în cabinetul negru, de asemeni percheziția hainelor sale, ba chiar a acceptat ca mâinile sa-i fie legate la spate, sau chiar întregul corp, iar la sfârșit publicul verifica sfoara ce fusese sigilată, pentru a exclude orice posibilitate de escrocherie. Apoi s-a cerut ca mediumul și spiritul să fie văzute în același timp, pentru a înlătura orice dubiu.

După un timp, nu doar că spiritul Katie King a acceptat să fie văzut în plină lumină, dar a acceptat chiar să fie fotografiat. În primăvara lui 1873, Florence a realizat prima materializare completă: mediumul într-o rochie neagră și cu cizme în picioare a rămas legat de scaun în cabinetul negru, în timp ce spiritul îmbrăcat în rochie albă a făcut câțiva pași printre spectatori, adresându-li-se cu câteva cuvinte. A fost lovitura de teatru care a cimentat pentru totdeauna reputația acestui celebru medium.

În 1874, viitorul președinte al Royal Society, omul de știință William Crookes, în timpul unor ședințe făcute cu mediumul la domiciliul său din Regent’s Park, nu doar că a făcut numeroase fotografii ale spiritului, dar chiar a instalat o baterie pe aparatul fotografic, pentru a monitoriza manifetările spiritului Katie King, concluziile lui fiind că totul era cât se poate de real.

Ultima ședință a fost cea de adio, la 21 mai 1874, când Katie King a primit flori de la participanți și le-a oferit șuvițe din păr și din rochie, după care a intrat în cabinetul negru și a dispărut pentru totdeauna de pe scena publică.

Nu a existat niciodată vreo dovadă de excrocherie, iar singurele probe rămase de atunci sunt fotografiile spiritului celebru Katie King.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*