Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Steaua fără nume

Steaua fără nume

 

Există viaţă în Univers – anunţă NASA.

O planetă M1 asemănătoare Pământului a fost descoperită de curând într-o zonă considerată locuibilă din Calea Lactee, deoarece acolo poate exista apă în stare lichidă, ceea ce permite existenţa vieţii.

NASA anunţă că steaua este roşie şi aproximativ de dimensiunea Terrei, iar în jurul ei orbitează cel puţin cinci planete.

Se va împlini în sfârşit profeţia lui Einstein?

UpdateKepler-186f

Steaua descoperită cu ajutorul telescopului spaţial american Kepler a primit numele Kepler-186f, obiectivul misiunii spaţiale Kepler fiind de a găsi o exoplanetă identică cu Terra. Ea face parte dintr-un sistem stelar ce se găsește la 490 de ani-lumină depărtare de Soare, adică 490*9460 miliarde kilometri, sistem de cinci planete, din care doar Kepler-186f se află într-o zonă considerată locuibilă, datorită prezenței apei. Se presupune că energia primită de ea este de 3 ori mai mică decât cea primită de Terra de la Soare, fapt ce ne determină să ne gândim că nu e prea cald pe-acolo… Pregătiți hainele groase, în curând vor fi necesare!

Articol scris de

 

 

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*