Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Marele Zid Chinezesc – Secrete păstrate de veacuri

Marele Zid Chinezesc - Secrete păstrate de veacuri Marele Zid Chinezesc este cea mai mare construcție de pe glob, cu o lungime de 21.196,18 km, ridicat în scopul de apărare a graniței imperiului chinez contra atacurilor popoarelor nomade ce veneau din nordul Chinei.

Multe legende şi secrete au rămas de peste două mii de ani trecuţi de la construcţia lui, dintre care vă prezentăm legenda învăţatului chinez Lao Tse, întemeietorul taoismului – filozofie ce afirmă calea cooperării dintre om și cursul lumii naturale, principiile acestei tendințe putând fi descoperite în ritmurile regulate ale apei, gazelor și focului, ritmuri care sunt ulterior întipărite sau reproduse în cele din piatră și lemn, și în multe forme ale artei.

Se spune că Lao Tse a dispărut pentru totdeauna, în mod misterios, după ce a trecut prin Poarta de Jad. Când a ajuns călare pe bivol în locul respectiv, paznicul porţii l-a convins să-şi întrerupă călătoria şi să pună pe hârtie învăţăturile sale. Timp de câteva zile, Lao Tse şi-a notat toate ideile şi gândurile, rezumate în 5.000 de caractere. După aceasta, el a trecut prin Poarte de Jad şi nimeni nu l-a mai văzut şi nu a mai auzit nimic despre el, doar scrierile sale rămânând veşnic, la fel ca şi Marele Zid Chinezesc, păstrător de legende şi secrete antice.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*