Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia Toyo
contact@fenomene-paranormale.ro
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Adrianne Haslet-Davis – de neînvins!

Adrianne Haslet-Davis - de neînvins

Foto: Adrianne Haslet Davis pe scena conferinței TED cu partenerul său Christian Lightner, miercuri la Vancouver. © James Duncan Davidson / AP / SIPA

 

“O ființă umană nu poate fi niciodată înfrântă”, a asigurat Hugh Herr, directorul departamentului de teatru, el însuși infirm în urma unui accident.

Adrianne, o dansatoare profesionistă de 33 de ani, este din nou pe scenă, cu piciorul amputat după atentatul din Boston din 15 aprilie, și ajutată de o proteză, pentru un număr de rumba.

“Acest sentiment este neegalat. Mi-a luat ceva timp pentru a putea asculta din nou muzică după atacurile din Boston. Este incredibil, să pot dansa din nou “, a declarat ea pentru ” Boston Herald “.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*