Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misterul din Valea Morţii

Misterul din Valea Morţii

 

Racetrack Playa este un lac secat din din Statele Unite, situat la nord de Munții Panamint în Parcul Național Death Valley (Valea Morţii), California.

Acest loc este cunoscut pentru rocile sale mobile, care începând din anul 1900 au început să se deplaseze singure, din motive misterioase.

Roci de 300 de kg se mişcă fără ajutorul nimănui, lăsând pe lut urmele mișcării lor. Echipe de cercetători filmează şi fac analize în zadar.

În lipsa explicaţiilor ştiinţifice, s-au făcut câteva scenarii:

  • Extratereştri farseuri – dar oare se vor fi terminat toate distracţiile din Univers, încât reptilienii să joace pietre pe Terra?!
  • Puteri paranormale – ne întrebăm oare cine ar putea fi interesat să facă un astfel de experiment şi de ce?
  • Arme secrete testate de către militari – evident exclus, căci nicio ţară nu a confirmat!…

Misterul din Racetrack Playa rămâne de peste un secol încă nedezlegat, ca o ironie la adresa ştiinţei moderne.

Vă invităm să le admiraţi în graţiosul lor dans magic:

Articol scris de

 

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*