Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Oraș preistoric în Triunghiul Dragonului

Oraș preistoric în Triunghiul DragonuluiMarea Diavolului sau Triunghiul Dragonului este antipodul Triunghiul Bermudelor, în Pacificul de Vest. Japonezii au numit zona « Ma no Umi » , Marea Diavolului, pentru mai multe decese tragice și evenimentele climatice inexplicabile care au avut loc acolo, dispariții de nave și chiar avioane, toate fără a lăsa nici o epavă care să indice originea accidentului.

Charles Berlitz afirmă că japonezii au pierdut 5 nave militare între 1952 și 1954 în această zonă. Multe altele fenomene paranormale sunt raportate în regiune, și mai multe dispariții de bărci de pescuit . Unele teorii sugerează că un vast câmp electromagnetic ar exista între cele două regiuni diametral opuse ( Triunghiul Bermudelor și Triunghiul Dragonului), și că datorită mișcării de fuziune din nucleul Pământului, energia se propagă. Se relevă, de asemenea, o activitate vulcanică semnificativă în Triunghiul Dragonului.

Structura subacvatică Yonaguni este o formațiune de gresie situată sub apă în Arakawa, la capătul sudic al insulei Yonaguni în arhipelagul japonez Ryūkyū. Această insulă subacvatică este subiectul unor dezbateri științifice, deoarece aici s-au descoperit rămășițele unui oraș preistoric.

Structura sa este formată din platforme uriașe întrerupte de trepte unghiulare, separate de ziduri cu un aspect neted -faliile sunt geologic recente. Ea măsoară aproximativ 75 de metri lungime și 25 de metri înălţime. Din cauza aspectului său neted, ușor erodat și puțin colonizat de viața marină, unii autori cred că este o structură artificială și foarte veche. În conformitate cu punctul de vedere că ar putea fi un monument preistoric, site-ul de Yonaguni de 28 km pătraţi a fost în mod deliberat construit sau modificat în timpul ultimei glaciatiuni, când nivelul mării a fost mult mai mic.

Nivelul scăzut al oceanului este demonstrat de un stâlp de piatră dintr-o peșteră scufundată interpretată ca o stalactită care nu se putea forma în afara apei, iar în 2007, datările cu carbon 14 și beriliu -10 au arătat că coralii au fost scufundaţi acolo de 5000 ani, în timp ce piatra de temelie a stat în aer liber peste 2000 de ani.

Profesorul Masaaki Kimura de la Universitatea Ryukyu spune că în timpul perioadei glaciare, Marea Japoniei a fost o mare închisă și Marea Galbenă nu exista, permițând oamenilor și animalelor a ajunge la insulele Ryukyu pe jos, iar site-ul datează de la cel puțin 10.000 de ani. În 1985, Kihachiro Aratake, un organizator de scufundări turistice, descoperă platformele de gresie, pe care el le interpretează ca o structură megalitică a cărei formă este asemănătoare cu piramidele indiene sau ziguratele Babilonului.

S-au întreprins primele studii serioase în 1996 de către profesorul Masaaki Kimura de la Universitatea de Geologie din Ryukyu, care creează UAET (Équipe d’Exploration d’Archéologie Sous-marine). El spune într-un interviu acordat în septembrie 1999 că se poate vedea în mod clar că acestea sunt construcții făcute de om : există străzi, scări în unghi drept, găuri rotunde în unele roci care par prevăzute cu introducerea de piloni de piatră.

Aici sunt descoperirile făcute pe site-ul Yonaguni:

 • Drumuri în buclă
 • Piscina triunghiulară
 • Arcuri de ușă
 • Testoasa gigant
 • Piloni şi găuri, în coloane hexagonale şi frumos aliniate
 • Stadionul
 • Pereţi de protecţie
 • Nakagasku
 • Goshintai
 • Cele două plăci
 • Unelte de piatră
 • Urme de posibile extracții
 • Fosile de animale terestre, unele care au dispărut demult precum cerbul Ryukyu

Profesorul Masaaki Kimura a identificat urme de desene de animale și oameni gravate pe pietre, inclusiv un desen de cal.

O formaţiune stâncoasă care seamănă cu o față Moai.

Piramida scufundată din Triunghiul Dragonului poate fi creată de societăţi avansate care au trăit cu 10,000 de ani în urmă şi au fost distruse de un dezastru, ori chiar s-a emis ipoteza ca ele să fi fost construite de civilizaţii nepământene, Reptilieni, Anounnaki, ori alte rase extraterestre.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*