Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Cascada Minunată

Cascada MinunatăUna dintre cele mai spectaculoase cascade din lume se află în rezervația naturală Bigăr, exact la jumătatea distanţei dintre Polul Nord şi Ecuator, o zonă cu izvoare, chei, abrupturi calcaroase, văi, peșteri, poiene și pajiști, o faună variată din mamifere (urs brun, râs, lup, vulpe), păsări, reptile, broaște și pești, şi o floră (nuc, alun turcesc, ghimpe, bujor bănățean) specifice Munților Banatului.

Cascada Bigăr este creată de căderea apei bogate în calcar a unui izvor puternic, alimentat cu apa subterană ce străbate peştera Bigăr din Munţii Aninei.

După 200 de metri, izbucul se varsă în râul Miniș de pe un prag stâncos, formând această cascadă de tuf calcaros, una dintre cele mai frumoase şi neobişnuite din lume.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*