Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Chariklo – PRIMUL asteroid cu inel

Chariklo - PRIMUL asteroid cu inel

Chariklo este singurul asteroid înconjurat de un inel.

Are 250 km şi se învârteşte în jurul Soarelui la peste două miliarde kilometri, între orbitele Saturn şi Uranus.

Mai mult, el are chiar două inele, cu care surprinde omenirea, Saturn nemaifiind acum singurul astru cu inele.

Descoperit de curând, Chariklo este studiat de NASA și admirat de toată lumea datorită frumuseții sale, fiind un astru unicat în Universul până acum cunoscut.

Apariția lui arată că Universul ne asunde încă multe mistere ce urmează a fi descoperite și sunt așteptate cu interes de cercetătorii astrofizicieni.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*