Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Statuia jucăuşă

Statuia jucăuşăÎn muzeul universităţii din Manchester, Marea Britanie, se află o statuie egipteană veche de 4000 de ani care se învârteşte în mod misterios, după cum afirmă Campbell Price, directorul muzeului.

Fenomenul a fost filmat cu o cameră special instalată şi astfel, chiar şi cei mai neîncrezători au putut vedea cum zi de zi, statuia cu numele de Neb-Senu, reprezentând o ofrandă adusă Zeului Osiris, îşi schimbă poziţia fără a fi atinsă de cineva.

Şi mai neobişnuit este faptul că statuia a fost expusă timp de 80 de ani în care nu a înregistrat nicio mişcare, până în anul 2012 când parcă s-a trezit la viaţă, adunând acum fizicieni şi oameni de ştiinţă din toată lumea în jurul ei, spre a cerceta fenomenul misterios.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*