Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Realitatea virtuală

Realitatea virtualăUrmătoarea revoluţie tehnologică, realitatea virtuală, este pe cale de a schimba societatea, prin Palmer Luckey, patronul de 21 de ani al firmei Oculus Rift, şi Mark Zuckerberg, cel care vede în Facebook cea mai socială platformă creată vreodată.

În fapt, realitatea virtuală este o simulare informatică interactivă, vizuală, sonoră şi tactilă, de ambient real sau imaginar, al cărei scop este o activitate senzorial-motrică şi cognitivă într-un mediu artificial, imaginar, simbolic, ori o simulare a anumitor aspecte ale lumii reale, prin interfeţe senzoriale: vizuale, sonore, tactile, olfactive.

Este aceasta o idee modernă a timpurilor noastre?

Nicidecum, pentru că originea ei se regăseşte în alegoria Grotei lui Platon, ori în Discursul metodei lui Descartes, în ipoteza în care dovezile simțurilor sale ar putea fi doar o serie de iluzii coordonate de un duh rău, după care Descartes ia în considerare şi ipoteza existenţei unei realităţi obiective independente de simţurile noastre.

De câţiva ani există deja aplicaţii în diverse domenii:

Simulatoare în conducere de autovehicule, industrie aero-spaţială, medicină;

Aplicații medicale: tratament de fobii, psihoterapie cognitiv-comportamentală, chirurgie, tratament în convalescență, dezvoltarea de implanturi ortopedice;
Aplicatii nucleare : facilități de dezmembrare din medii contaminate.
Viitorul va fi virtual?

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*