Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Omul care a murit de două ori

Omul care a murit de două ori Sunt miracole care se întâmplă în zilele noastre, sub ochii noștri și ai presei, și care nu pot decât să ne uimească.

Walter Williams, un american de 78 ani, a murit de două ori în două săptămâni!

El a fost declarat mort în casa sa din Lexington, Mississippi, dar patru ore mai târziu, spre surprinderea tuturor, s-a trezit la morgă.

Nepotul său a declarat pentru mass-media că întoarcerea unchiului său printre ei a fost un miracol.

Dar Walter Williams a murit din nou peste exact două săptămâni, vineri 14 martie, pentru a doua oară.

În ciuda durerii lor, cei apropiați au mulțumit pentru acest miracol de a-l avea în preajmă pe cel drag pentru încă două săptămâni.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*