Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Marele canion marțian

Marele canion marțianPentru a sărbători zece ani de la primele imagini luate de sonda Mars Express, în funcțiune din 2003, Agenția Spațială Europeană (ESA) a oferit utilizatorilor o nouă prezentare video de pe Planeta Roșie de cinci minute, în culoare și 3D.

Filmul, produs de Grupul de Științe Planetare si Teledetectie la Universitatea Liberă din Berlin, se derulează într-o câmpie vastă, cu canioane sculptate, numită Kasei Valles.

Bazat pe un mozaic de 67 de imagini, aceasta cuprinde o suprafață de 1.55 milioane de kilometri patrati – echivalentul Mongoliei – care se întinde 987 km de la nord la sud (19 – 36 ° N) și 1550 km de la est la vest (280-310 ° E).

Aici se dezvăluie unul dintre cele mai mari sisteme de canale de drenaj descoperite vreodată pe Marte, rezultatul inundațiilor dramatice.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*