Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Memoria cuantică

Memoria cuanticaLa Universitatea Tehnică Darmstadt din Germania, cercetătorii au făcut un experiment ce pare puţin neobişnuit: au stocat lumina timp de un minut într-un cristal, împreună cu informaţiile sale digitale codificate.

Acest procedeu se foloseşte în experimente de stocare a memoriei şi informaţiilor cuantice.

Experimentul, deoarece păstrează proprietăţile cuantice ale luminii, deschide calea construirii de memorii cuantice pe bază de lumină, sau altfel spus, a comunicaţiilor cuantice.

De menţionat că într-un minut, perioada în care lumina a fost oprită în cristal, datorită vitezei sale de 300 de milioane de metri/secundă, lumina poate călători 18 milioane km – de patruzeci de ori drumul dintre Pământ şi Lună.

Experimentul a fost posibil prin transformarea coerenţei luminii în coerenţă atomică, cu ajutorul unui efect de interferenţă cuantică, ce face ca mediul opac al unui cristal să devină transparent, apoi cu o rază laser s-au suprapus atomii cristalului în două stări, iar cu un al doilea fascicul l-au oprit pe primul şi trasparenţa, apoi au blocat suprapunerea prinzând cea de-a doua rază laser în interior.

Recuperarea informaţiilor stocate s-a făcut cu succes, obţinând din acestea o imagine de 100 micrometri lungime.

Experimentul uimitor continuă cu încercări de a stroca substanţe diferite şi în intervale de timp mai mari.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*