Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mumiile din Tarim și Cultura Cucuteni

Mumiile din Tarim și Cultura CucuteniÎn deşertul Taklamakan din China, regiunea Xinjiang, în apropierea Drumului Mătăsii, au fost descoperite mumiile din bazinul Tarim, vechi de 4000 de ani însă foarte bine conservate, datorită solului alcalin și a atmosferei uscate.

Originile lor sunt în mare parte europene, siberiene si mongoloide, majoritatea cu trăsături tipice tipului caucazian. Printre cele mai celebre se numără “Bărbatul din Yingpan”, de 2 metri înălțime, “Omul din Cherchen” înalt de peste 2 metri, cu plete lungi și trupul atât de bine conservat, încât încă se văd încă tatuajele de pe față, ori “Frumoasa din Loulan”, care a murit la vârsta de 40 de ani și al cărei chip reconstituit îi arată întreaga frumusețe, privită după descoperire de naţionalismului uighur ca un simbol național.

În baza probelor obținute din analizale ADN se apreciază că în urmă cu 3000 de ani populaţia din Bazinul Tarim a fost de caucazieni, și atunci popoarele din Asia de Est au început să apară în zona de est din Bazinul Tarim, iar populaţia uighură a sosit după anul 842 î.H, ceea ce impune o reexaminare a cărţilor vechi chineze care descriu figuri istorice sau legendare de oameni foarte înalți, cu ochi albaştri sau verzi, nasul lung, şi păr roşu sau blond.

Cercetătorii au făcut o legătură între popoarele indo-europene din zona Mării Megre şi mumiile din Bazinul Tarim, argumentând cu ceramica de Cucuteni, unică în Europa, deoarece s-au găsit asemănări pregnante între ceramica Cucuteni şi o ceramică dintr-o cultură neolitică din China, între ele fiind o distanţă de timp foarte mare, căci cea din China a apărut după circa un mileniu faţă de cea de la Cucuteni.

Cultura Cucuteni și-a primit numele după satul cu același nume din apropierea Iașiului, unde s-au descoperit primele vestigii. Cultura Cucuteni a precedat cu câteva sute de ani toate așezările umane din Sumer și Egiptul Antic.

Datorită marii varietăți de genealogii găsite la Tarim, acesta este considerat un punct istoric de mare interes, de încrucișare de drumuri și neamuri.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*