Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Muzica Stelelor

Muzica StelelorStele dezvoltă vibraţii sonore pe care nu le auzim pentru că undele de sunet care se propagă în interiorul sferelor stelare provoacă modificări de presiune care duc la mici vibrații periodice ale luminii. Dar spațiul dintre stele și noi este mai gol decât vidul cel mai perfect realizabil pe Pământ și, spre deosebire de lumină, sunetul nu poate călători într-un vid. În plus, sunetul stelelor ar fi prea grav pentru urechea umană.

Pentru a studia frecvențele de rezonanță ale Soarelui, se utilizează o stație de observație situată în Antarctica, sau se pot trimite instrumente în spațiu, de exemplu satelitul SOHO – Solar and Heliospheric Observatory. Mai există şi reţelele Gong (Global Oscillations Network Group), care includ șase instrumente identice situate în Hawaii, California, Chile, Insulele Canare, India și Australia.

Vă prezentăm aici o reconstituire audio a observațiilor astronomice, modelată de un sintetizator software-ul în care au fost create 100 de oscilatoare pe fiecare stea.

De asemenea, transpoziţia celor 18 octave este necesară pentru a asculta echivalările acestor vibrații în domeniul audibil.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*