Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Infernul din spatele paradisului turistic

Infernul din spatele paradisului turisticVisăm uneori la destinatia turistică paradisiacă a Insulelor Maldive, care atrag prin plajele lor cu nisip fin și hoteluri de lux pentru turiștii foarte bogați.

Ceea ce însă nu se cunoaște prea bine este faptul că în spatele acestui paradis se află infernul: din 27 aprilie, arhipelagul a reinstaurat pedeapsa cu moartea pentru copii.

Vârsta responasabilității criminale este stabilită la 10 ani, iar după aceea, copiii vor fi supuși pedepsei capitale, dar în anumite situații, de consum de alcool, de ateism ori de părăsire a religiei islamice, responsabilitatea penală cade asupra copilului de la vârsta de 7 ani.

Președintele arhipelagului Maldivelor este Abdulla Yameen Abdul Gayoom iar islamul este religia de stat.

Reacțiile Înaltului Comisariat al Națiunilor Unite pentru drepturile omului și ale organizațiilor umanitare au cerut imediat acțiuni împotriva pedepsei cu moartea pentru copii, și tot mai multe voci cer turiștilor să boicoteze această destinație de vis, devenită un iad pentru locuitori.

Tot prin spânzurare a fost condamnată și o femeie din Sudan, săptămâna trecută, pentru că trecuse la religia creștină, după ce i s-a dat un termen de 3 zile pentru a se întoarce la islam și a refuzat.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*