Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Misteriosul Crater Gigantic

În Siberia a apărut din senin, de câteva zile, un misterios crater gigantic, cu un diametru de 80 de metri.

Oamenii de ştiinţă din întreaga lume s-au adunat la faţa locului pentru a studia neobişnuitul fenomen.

Se caută explicaţii şi se emit ipoteze: un meteorit, extratereştrii, explozii inexplicabile… sunt doar câteva din variantele emise până acum, însă originea lui rămâne un mister, ca şi lungimea lui, imensul crater fiind încă neexplorat.

Se iau probe de apă, sol şi aer, se caută oameni verzi, sau măcar câteva mesaje…

Dacă se vor găsi, vom reveni după descifrarea lor.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*