Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Canibalism în Republica Centrafricană

Canibalism în Republica Centrafricană

 

Un bărbat care trecerea printr-o zonă din Bangui dominată de creştini a fost dat jos din autobuz, bătut cu pietre de o mulţime furioasă, înjunghiat şi incendiat, apoi Ouandja Magloire, un tânăr creştin, cunoscut sub porecla de „Câinele turbat”, i-a mâncat un picior, pentru că era musulman, iar musulmanii i-au ucis soţia însărcinată şi pe cumnata sa, al cărei bebeluş a fost sfârtecat chiat în faţa ei. În comunitatea sa, „Câinele turbat” este un erou.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*