Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Călătoria în timp: Experimentul Philadelphia

Călătoria în timp: Experimentul Philadelphia Prin teoria relativităţii, Einstein a dovedit că trecutul, prezentul şi viitorul există în acelaşi timp, precum numerele întregi : nu este nevoie ca 1 să dispară, ca să apară 2, ori ca 3, 4 şi 5 să apară doar după dispariţia numerelor anterioare.

Astfel, Timpul Absolut al lui Newton era înlocuit cu Timpul Relativ, aducând în atenţia tuturor posibilitatea călătoriei în timp.

Ea a fost demonstrată teoetic, de exemplu, o persoană ce se află într-o navă spaţială trăieşte câteva zile, în timp ce pe pământ, cei rămaşi trăiesc doar câteva ore.

Diverse asemenea experienţe ne sunt transmise din cele mai vechi timpuri.

Amintim mitologia hindusă, unde se vorbeşte despre regele Raivata Kakudmi care a călătorit în timp pentru a-l întâlni pe Creator.

Brahma i-a explicat că timpul trece în mod diferit pentru diverse lumi paralele, dar surpriza regelui a fost uriaşă când a revenit pe Pământ, văzând că trecuseră 432 miliarde de ani…

O altă legendă japoneză, a lui Urashima Taro, povesteşte cum acesta a vizitat timp de trei zile palatul zeului Rzujin. Când a revenit pe Pământ trecuseră 300 de ani.

Textele budiste sunt pline de astfel de povestiri. În epoca modernă, o călătorie accidentală în timp a fost denumită “Experimentul Philadelphia” şi s-a petrecut în anul 1943, când s-a voit ca distrugătorului USS Eldridge să nu poată fi detectat de inamic.

Experimentul era condus de fizicianul dr. Franklin Reno şi, se spune, supravegheat de Albert Einstein şi Nikolai Tesla.

Nava a dispărut de tot din Philadelphia, fiind teleportată în Norfolk, apoi a revenit. Ea nu a călătorit în timp decât 10 secunde, dar membrii echipajului au fost puternic afectaţi, alţii pur şi simplu arseseră prin combustie spontană, alţii fuzionând cu pereţii navei, şi alţii rămânând cu diverse boli mentale.

Deşi la început a negat totul, marina SUA a admis în cele din urmă că au avut loc nişte cercetări legate de “aplicarea forţei electromagnetice” pentru a ascunde navele de radar.

Cercetătorul Jessup strânsese destule dovezi, însă nu a mai apucat să le facă publice, deoarece s-a sinucis fără niciun motiv, în culmea gloriei publicistice, iar ancheta poliţiei a stabilit că s-a aruncat de la fereastră…

Dosarul care conţinea dovezile legate de “primul experiment reuşit de teleportare” a dispărut, iar legenda rămasă nu va fi elucidată niciodată: Ce s-a întâmplat în dimineaţa aceea de octombrie 1943 în portul Philadelphia?

Un alt experiment a fost proiectul Montauk din 1980, apoi, în 2004 Marlin Pohlman a prezentat patentul său pentru distorsionarea gravitaţiei şi deplasarea timpului, iar în 2013 Wasfi Alshdaifat a anunţat realizarea comprimării spaţiului şi a dilatării timpului, în vederea realizării călătoriei în timp.

Mulţi savanţi lucrează la astfel de proiecte bazate pe teoria relativităţii a lui Einstein, iar călătoriile în timp se pare că vor fi posibile cât de curând, chiar în acest secol!

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*