Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Cea mai veche peşteră pictată din lume

Cea mai veche peşteră pictată din lumeGrota Chauvet sau Combe d’Arc este o peşteră din Franţa, din regiunea Rhône-Alpes, decorată în paleolitic.

Pe pereţii ei se găsesc o mie de picturi şi gravuri, dintre care 420 sunt animale reprezentate într-o mare diversitate de tehnici, care reflectă ideea artei preistorice, ca fundament de netăgăduit al artei moderne.

Ea prezintă un mare interes științific, atât din punct de vedere paleontologic, dar şi ca artă murală, datând de aproximativ 35000 ani.

Picturile din perioada Aurignacian depun mărturie despre gama largă de tehnici (prepararea pereților, gravuri, urme digitale, amprentele, picturi, perspectiva de cercetare, etc.).

Pe lângă animalele domestice întâlnite de obicei în peşteri, acum apar animale periculoase, ca lei, rinoceri, mamuţi, un craniu de urs întronat pe un bolovan şi înconjurat de altele pe jos, un cuplu jumatate om, jumătate animal, în care bărbatul are cap de bivol iar femeia este jumătate leoaică, scene de vânătoare realizate prin suprapunerea imaginilor, ceea ce sugerează iluzia de mişcare.

Din anul 2014, peştera Chauvet face parte din patrimoniul mondial.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*