Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Teoria conspirației: Proiectul HAARP

Teoria conspirației: Proiectul HAARPS-a spus despre proiectul HAARP ( High Frequency Active Auroral Research Program ) că este un program american legendar pentru manipulare științifică și militară a climatului.

Activitățile sale depind de baza aeriană Kirtland AFB și sunt finanțate de Air Force și Navy, activitățile științifice fiind gestionate de Universitatea din Alaska și puse în aplicare prin laboratorul Phillips și US Air Force Biroul de Naval Research.

Fiind subiectul a numeroase teorii ale conspirației, multe persoane printre care informaticianul David Naiditch îi atribuie acestui proiect motive ascunse și capacități secrete, cum ar fi declanșarea unor catastrofe, inundații, secete, uragane, furtuni ori cutremure devastatoare – precum cele din Pakistan și Filipine, ba chiar prăbușiri de avioane – de exemplu zborul TWA 800, dar și sindroame diverse, ca acela al Războiului din Golf, ori al oboselii cronice.

Începuturile acestui proiect se plasează în anul 1864 când fizicianul James Clerk Maxwell descoperă propagarea câmpurilor electromagnetice, demonstrate în laborator de fizicianul german Heinrich Hertz în 1880.

În baza acestor descoperiri, Guglielmo Marconi inventează în 1899 primul sistem practic de telegrafie, iar în 1901 demonstrează comunicarea transatlantică trimițând un semnal din Cornwall, Anglia și primirea acestuia în St. John’s, Newfoundland.

Pentru aceasta, Marconi primește Premiul Nobel pentru fizică în 1909, fiind supranumit „Tatăl wireless-ului”. După experimentul său, altele asemenea au urmat demonstrând că valorile frecvențelor mai înalte de 2 Mhz se pot folosi în propagarea undelor radio pe distanțe foarte mari folosind ionosfera.

Fundamentul sistemului HAARP îl constituie studiile lui Tesla, care susținea că pământul este un conductor uriaș și sigur, dând posibilitatea organizării sistemului de telecomunicații.

SUA a experimentat mereu diverse proiecte privind proprietățile și utilizarea undelor electromagnetice, ca Argus în 1958, Starfish în 1962, Solar Power Satellite în 1968 și 1978, Space Shuttle Experiments în 1985, Mighty Oaks în 1986, Desert Storm în 1991 și Alliate Force în 1999.

Aceste proiecte aveau drept scop distrugerea comunicațiilor inamicului, folosind ionosfera și undele electromagnetice.

Se consideră că în prezent proiectul HAARP poate fi o armă împotriva atacurilor terestre, aeriene, cosmice și chiar extraterestre, guvernul american investind din ce în ce mai mult în cercetări.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*