Fizica cuantică a emis teoria conform căreia sufletul este format din substanţe cuantice care reprezintă părţi din structura fundamentală a universului, şi conştiinţa este o parte integrantă a universului, putând să existe şi în afara corpului, iar Biologia cuantică în fotosinteză funcţionează pe aceleaşi legi ale mecanicii cuantice. Vă invităm la o incursiune în Miracolul Vieţii. Bun venit pe fenomene-paranormale.ro!

Redactia

Webmaster şi autor: Ing. Iulia T.
Editor şi redactor: Prof.Tp. I.Serban
Echipa tehnică : Depart.Log.Ing.L.Stancu
Şef laborator exerimental Ing. Valeriu Tornea
Corespondent Asia, Dr. I.Siri, sediul Moscova
Trimis special Canada si Los Angeles, Av.D.Makasso
Centru cercetare Africa, Dr. Lazreg Hajdri
Corecpondent Africa, Togo, Aristide Zinsou

Despre autor

Ing.Iulia.Toyo este un cercetător încă tânăr, dar deja recunoscut în domeniul paranormalului. După serioase cercetări experimentale şi participări la misiuni speciale, cu cercetări în teren precum şi în laborator, alături de echipa sa de experţi formată din fizicieni, chimişti, medici şi istorici, oameni tineri reuniţi din mai multe ţări ale lumii, a făcut numeroase cercetări în domeniul terapiilor alternative şi al fenomenelor paranormale şi extrasenzoriale, în prezent, în paralel cu munca de cercetare, dezvăluind în aceste pagini rezultatele muncii sale, precum şi preziceri despre viitorul acestor activităţi de mare interes.

Mohenjo-daro…explozie atomică antică?

Mohenjo-daro...explozie atomică antică?Mohenjo-daro se află în India, şi în traducere ar însemna “muntele morţilor”.

Aici se găseşte un sit arheologic ce adăposteşte vestigiile celor mai mari cetăţi din epoca bronzului indian. Se află în Pakistan, la 300 km de Karachi.  Aflat în stare bună de conservare, situl reprezintă o bună sursă de informaţii. Aflăm astfel că cetatea a fost construită în mileniul al treilea înainte de Hristos şi abandonată la sfârşitul secolului opt, înainte de Hristos, abandon ce pare legat de schimbarea cursului fluviului Indus.

Cele pste o sută de hectare de ruine au scos la iveală construcţii ridicate din lemn prelucrat ca în cele din Mesopotamia, în care se estimează a fi trăit circa 40.000 de persoane. Casele aveau săli de baie şi sisteme de canalizare a apelor uzate, se practica irigaţia terenurilor, dar s-au găsit şi multe statuete şi scrieri pe piatră. Oraşele au fost distruse şi reconstruite de cel puţin şapte ori, până la abandonarea lor, din cauze necunoscute.

Una dintre cauzele presupuse ar putea fi o uriaşă explozie atomică, fapt susţinut de cenuşa radioactivă găsită în Rajasthan, unde cercetătorii indică posibilitatea existenţei unei explozii atomice, în urmă cu aprox.10.000 de ani, fapt ce explică şi rata mare de cancer şi malformaţii congenitale a locuitorilor din zonă.

În textul antic indian Mahabharata este descrisă o astfel de explozie, dspre care se spune că a zguduit universul, ridicând o coloană de fum şi flăcări cât 10.000 de sori, ca un imens mesaj al morţii.

Acesta nu este singular, alte texte indiene povestind despre scene asemănătoare, în care exploziile omorau armate întregi, dar şi Biblia prezintă dovezi de arme nucleare, iar descoperirea unor cadavre cu un nivel radioactiv de cincizeci de ori mai mare decât normal, pare să confirme ipoteza existnţei unor războaie nucleare preistorice.

Articol scris de

Leave a Reply

  

  

  

Blue Captcha Image Refresh

*